БЕЗКОНТАКТНА СТАНЦИЯ
ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Безконтактната станция за дезинфекция RD BOX PRO M е механичен диспенсър за дезинфекция на ръце.

Той е разработен от алуминиев композитен панел с дебелина 4мм и е с вградена система за изпомпване на дезинфектант за ръце.

Материалът, от който е изработен диспенсъра притежава сертификат за негоримост!

Системата служеща за дезинфекция на ръцете е вградена в диспенсъра и прецизно изчислява необходимото количество дезинфектант (от 1 до 2мл.), което машината изпомпва към ръцете ви.

С поставянето на крака ви на посоченото място и натискането на механичния педал се задейства изпомпваща система, която пулверизира дезинфекциращия разтвор към ръцете ви.

МАШИНАТА РАБОТИ САМО С ТЕЧЕН ДЕЗИНФЕКТАНТ!

Обемът на резервоара с дезинфектанта е 5 литра, като в комплекта не е включен дезинфектант. Препоръчва се използването на 5 литрова евротуба. Тя е разположена във вътрешността на диспенсъра и достъпа до нея е лесен, като става от задната страна на станцията посредством вратичка със заключваща система.

Диспенсърът е подходящ за употреба в различни търговски обекти като: ресторанти, барове, пицарии, хотели, хранителни магазини, пекарни, мандри, козметични и фризьорски салони, лаборатории, болници, старчески домове, лекарски кабинети, обществени паркове и градини, молове, железопътни гари и автогари и др.

Диспенсърът е подходящ за употреба на външни условия, тъй като не изисква допълнително захранване за своето функциониране и може да работи напълно автономно.

Не се изисква ел. захранване и специфичен монтаж. Височината му е подходяща за употреба от деца!

Станцията за дезинфекция има следните параметри и особености:

- Размери - 370х280x1200mm

- Изработена е от алуминиев композитен панел с дебелина 4mm

- Обем на резервоара с дезинфектанта - 5 литра

- Не се изисква ел. захранване и специфичен монтаж

 

MG 6601
MG 6603
MG 6605
MG 6606
MG 6613

© 2020 RD STUDIO / safety.rdstudio.bg. All Rights Reserved.
Web realisation by Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.